Webinaari – Työkaluja lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneille

9.9.2021, klo: 18-20
Luennoitsijat: Hyvinpitely ja Jenni Kiviniemi
Osallistumismaksu: 29e

webinaari

Luentokuvaus

Lähisuhdeväkivalta ja narsismi kietoutuvat ilmiöinä usein yhteen, aiheuttaen epäterveitä ja moniongelmaisia ihmissuhteita. Nämä kaksi ilmiötä jättävät tavallisesti syviä vaurioita ja oikeanlaisen avun löytäminen voi joskus olla turhankin haastavaa.

Lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneet kaipaavat usein konkreettisia keinoja, joilla käsitellä ja toipua vaikeista kokemuksista. Webinaari tarjoaa selkeitä työkaluja, jotka auttavat selviytymään ja toipumaan lähisuhdeväkivallasta ja narsismista lähisuhteissa. Luennon lopuksi on aikaa myös yhteiselle keskustelulle.

Tämä luento on pidetty ensimmäisen kerran 5.5.2021.

Kohderyhmä

Lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden lisäksi Webinaari tarjoaa myöskin kokijoiden läheisille, sekä auttamistyössä oleville ammattilaisille keinoja lisätä ymmärrystä lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähisuhteissa kokeneiden toipumisprosessista.

Luennoitsijat

Webinaarin vetäjät ovat lähisuhdeväkivaltaan ja narsismiin perehtyneitä sosiaali- ja terveydenhoitoalan kokeneita ammattilaisia.

webinaari luennoitsijat

Hyvinpitelyn Katja, Elli ja Tiina ovat Valviran laillistamia sosionomeja, joilla on erilaisia väkivalta-, trauma- ja kriisityön koulutuksia sekä vankka kokemus käytännön väkivaltatyöstä.

Jenni Kiviniemi on psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti ja seksuaalineuvoja.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin täältä

Webinaari pidetään Zoom-alustalla, jonne saat linkin sähköpostitse maksettuasi Webinaarin, viimeistään syyskuun alussa

Maksuohjeet ja peruutusehdot

Saatuamme ilmoittautumisesi lähetämme sinulle sähköpostissa Webinaarilaskun 29e (Alv 0%), jossa on eräpäivä kaksi viikkoa ennen Webinaaria: 26.8.2021. Maksusuorituksen puuttuessa eräpäivään mennessä osallistuminen peruuntuu automaattisesti.

Jos et jostain syystä pääsekään osallistumaan Webinaariimme, pyydämme ystävällisesti perumaan osallistumisen mahdollisimman ajoissa, viimeistään viikkoa ennen Webinaaria: 2.9.2021. Näin vapautat paikkasi jollekin toiselle sitä tarvitsevalle, kiitos!

Lämpimästi tervetuloa mukaan! -Katja, Elli, Tiina ja Jenni

Palaa etusivulle